Ali tudi vi občutite, da bo leto 2020 prav posebno leto? Pa ne le zato, ker je ravnovesje med letnico 20-20, v bistvu je to le majhen delček tega. Za vsem tem se skriva bistveno več.

Leto 2020 je za človeštvo velikega pomena predvsem zato, ker so vsi pretekli dogodki vodili do tega ključnega trenutka, ki se odvijajo zdaj – ta trenutek. Če so bila zadnja leta za vas naporna in težka, še posebej leto 2019, potem bo leto 2020 še intenzivnejše, na prav vseh področjih življenja.

Zakaj? Zato ker smo se vsi, ki smo prisluhnili sebi na višji ravni, te spremembe zaznali že precej let prej in se na dogajanja, ki sledijo, kolikor se je bilo pač mogoče, pripravili.

Velika večina, vsi tisti, ki si v vseh teh letih niso namenili časa, se soočili s svojimi strahovi in blokadami ter jih na višji zavesti odpravili, si namenili čas za meditacijo in osebno transformacijo, zemeljskih sprememb na globlji ravni skoraj zagotovo niso zaznali.

Vsaj ne na takšni ravni, da bi se v času velikih sprememb, ki so tukaj, zdaj sami znali soočiti z dogodki, ki so še v veliki večini pred nami. Iz tega razloga bo zanje ta pot še bistveno bolj divja in šokantna, kar bo privedlo do veliko nejasnosti, stresa in strahu.

Čeprav sem o tem govoril že v začetku leta in delil nekatere informacije že takrat, me občutek ni varal. Res je bilo precej pestro leto! Zame osebno, eno najboljših, saj si nisem dovolil, da bi negativne stvari in situacije kakorkoli vplivale name, na kar sem res ponosen.

Zagotovo se je s situacijami lažje soočiti, če se nanje pripravimo. Zato bom ponovno, tokrat še z večjo resnostjo, delil informacije, ki vam bodo pomagale, da se boste lažje soočili s stvarmi in dogodki, ki so pred nami tukaj in zdaj.

Izključno od vas je odvisno, kakšno leto si boste ustvarili, zato izbirajte le najboljše.

1. NAJDITE SVOJ CENTER IN NOTRANJI MIR

Eden izmed ključnih in najpomembnejših nasvetov, ki vam jih lahko ta trenutek ponudim je, da ste čim bolj prizemljeni. Pomeni, da prisluhnete sebi, svojim občutkom in srcu ter si popolnoma zaupate. Da ste ves čas to kar resnično ste, povezani s svojim notranjim bitjem in se ne pretvarjate, ne glede kje in s kom ste. Le na takšen način lahko najdete svoj notranji mir in preprosto ne verjamete ničesar, kar v vas vzbuja strah in pomanjkanje občutka varnosti.

2. STRAH

Takšnih in drugačnih lažnih novic, ki bodo v vas vzpodbudila strah bo prisotnih še veliko več, zato je zelo pomembno, da najdete svoj center in tam tudi ostanete, sicer vas bo še močneje potegnilo v bedo in strah, od tam pa se je zelo težko vrniti in osredotočiti na stvari, ki vas naredijo srečne. Še posebej če vas odnese predaleč in notranji strah popolnoma prevzame vaš nadzor. Verjemite, v preteklosti sem v občutek strahu zašel večkrat tudi sam, vendar sem vedno uspel najti svoj center in z vajo sem danes močnejši kot kadarkoli prej. Danes tega ne izgubim ravno pogosto, če pa že, traja le nekaj minut. Ravno zato je bilo bistvenega pomena, da smo zadnja leta popolnoma odprli svoj um in srce pred višjo zavestjo ter se začeli zavedati, da smo veliko več, kot le človek v fizičnem telesu.

3. BODITE SREČNI, DA STE DRUGAČNI

Velikokrat so nas povprečni ljudje, ki smo razmišljali drugače od večine, za čudake. Med njimi sem se skoraj vedno znašel tudi sam, vendar sem vedel, da je to edina prava pot do srečnejšega življenja, ne glede, kaj so si drugi mislili o meni. Že takrat sem namreč vedel, da sem prišel do zgodnjega spoznanja z razlogom, da bom lahko, ko bo pravi čas, priskočil na pomoč tistim, ki jo bodo v teh težkih časih potrebovali.

4. STOPITE IZ CONE UDOBJA

Zato si želim, da se odprete novim izzivom, ki so pred vrati, izstopite iz cone udobja in zapustite stare zgodbe, ki so zavirale vaš osebni razvoj. Prihajajo namreč neizogibne spremembe, ki bodo konstantne do konca našega fizičnega življenja! Odprite se vsaj do te mere, da boste naredili tako velik korak v življenju, da se boste prenehali bojevati s samim seboj in da boste začeli delovati iz svoje višje zavesti. Da se boste lahko čim več časa nahajali v stanju ljubezni, strasti in sočutja.

5. PROSITE ZA POMOČ, ČE JO POTREBUJETE

Ne pozabite, da za marsikoga izmed nas, vse te spremembe, ne bodo enostavne, zato se potrudite in pojdite preko sebe in prosite za pomoč tiste ljudi, če jo potrebujete, ki smo se s tem soočili že v preteklosti. Velikokrat je dosti lažje narediti prvi korak, če nas nekdo prime za roko in nam pokaže pot. Ne dovolite si, da ego prevzame vašo kontrolo in greste skozi nevihto sami, ki je v bistvu že tukaj. Prav tako ne pozabite, da prositi za pomoč ne pomeni, da ste slabič. Pomeni, da ste zelo pogumna oseba, saj večina ljudi tega preprosto ni sposobna narediti. 😉

6. VZAMITE SI ČAS ZASE, KO GA POTREBUJETE

Čeprav se je večkrat zgodilo, da objavljam razne vloge, bloge, misli, itd., sem se, ko sem to začutil, za nekaj časa tudi umaknil. Predvsem zato, ker sem vedel, da je tako prav. Ker sem prisluhnil sebi, saj sem vedel, da se bom z vsakim umikom in časom, ki sem ga posvetil sebi, vrnil še močnejši. Drugim lahko namreč pomagamo samo takrat, ko smo močnejši, bolj prizemljeni in v višjem čustvenem stanju, kot tisti, ki mu želimo pomagati.

7. ZAUPAJTE SI IN PREVZEMITE NADZOR

Ne dovolite si, da vas ljudje onesposobijo s svojim strahom, ki ga bodo želeli prenesti na vas. Strah je nekaj, kar smo bili naučeni in ga bolj kot kadarkoli prej, politiki, vera, organizacije uporabljajo proti nam, saj vedo, da takrat nimamo sposobnosti, da bi prevzeli nadzor v svoje roke, ampak vso svojo moč predamo v roke nekomu drugemu – njim. Ne dovolite si tega, saj smo veliko več, kot smo si kadarkoli upali priznati in zdaj je čas, da po tisočih letih naše generacije ponovno vzpostavijo ravnovesje, ki je tako pomembno za srečno življenje. Čas je, da ponovno vzpostavimo ravnovesje med ljudmi, živali in mati naravo, brez katere tako ali tako ne moremo preživeti.

8. VSE JE TAKO KOT MORA BITI

Vse je prav, je točno tako kot mora biti in vse se dogaja točno tako, kot je bilo napovedano. Zato si zaupajte, verjemite vase in delujte iz stanja zavesti in ljubezni.

Naj vas opomnim še enkrat … Strah, kaos in spremembe so postale nekaj običajnega, zato si ne dovolite, da vas takšni in drugačni dogodki ohromijo. Ne dajajte moč tistim, ki jo sejejo. Podarite jo sebi, z deljenjem ljubezni in sočutja, pa potencirate vse tiste spremembe, ki si jih sami najbolj želite, da se zgodijo in se bodo v prihajajočih letih, ki so pred nami.

Za na konec vam želim samo še res čudovito leto 2020. Da si ga boste naredili najboljše do sedaj, to pa je mogoče samo tako, da živite za vsak trenutek, ki ga imate. S samim seboj ali z ljudmi, ki jih imate radi. <3

Pin It on Pinterest

Share This