Dogodki

Dovolite si postati najboljša verzija sebe!

Živi svojo strast!

Po daljšem premoru se ponovno vračam v vlogi predavatelja in trenerja osebne rasti z precej bolj ambicioznim pristopom kot v preteklosti – brez cenzure! Moj novi moto je: »ŽIVI SVOJO STRAST!« saj ni ničesar bolj pomembnega, kot da poslušamo sebe in živimo življenje, kot si ga dejansko želimo ter da smo zadovoljni s samim seboj vsak trenutek, vse dni v letu.

Klepet ob kavi

23. 6. 2019, Infinity caffe Šentvid

Klepet ob kavi je druženje naključnih udeležencev, kjer se bomo pogovarjali o tem, kako biti bolj zavestna oseba in hitreje prepoznati navade ter vzorce, ki nas omejujejo in blokirajo naš uspeh.

Interaktivni seminar ŽIVI SVOJO STRAST

24.11.2018 ob 17. uri, Slovenska Bistrica
Prav vsi si želimo biti srečni, zadovoljni ter začutiti svobodo v svojem življenju. Pa dejansko smo? Se še sploh spomnimo, kako to doseči in kaj dejansko pomeni biti srečen, od znotraj navzven? …

S klikom na gumb "POTRDI" potrjujem, da sem prebral splošne pogoje poslovanja, politiko zasebnosti in Vorteks, Robert Šket s.p. dajem soglasje za spremljanje moje aktivnosti in zanimanj za izboljšanje uporabniške izkušnje ter soglasje za informiranje o novicah preko e-pošte.

Pin It on Pinterest