Interaktivni seminar ŽIVI SVOJO STRAST

Prav vsi si želimo biti srečni, zadovoljni ter začutiti svobodo v svojem življenju. Pa dejansko smo? Se še sploh spomnimo, kako to doseči in kaj dejansko pomeni biti srečen, od znotraj navzven? Za marsikoga je zaradi stresa in hitrega načina življenja, to postala že prava uganka. Že samo prisluhniti sebi, svojim občutkom, večini predstavlja izziv, kaj šele vedeti, česar si v življenju sploh želimo. Še manj pa je jasno, kako dejansko za-živeti svojo strast!

Čas je za spremembo!

Živeti svojo strast zame preprosto pomeni, da smo večino časa s seboj zadovoljni, se cenimo, znamo izraziti hvaležnost in radost ter se večino dneva tako tudi odzivamo! Da si znamo prisluhniti, uživati in večino časa preživeti v stanju dopuščanja, da se stvari preprosto zgodijo. Da česarkoli se v življenju lotimo, delamo iz srca, zato ker si to želimo početi in ob tem začutimo strast. Za nekatere strast predstavlja družina, za nekoga drugega sanjska služba, potovanja, materialne dobrine ali pa le več prostega časa. Sploh ni pomembno, kaj to dejansko je, saj ima vsak izmed nas svoje unikatne želje in pričakovanja.

Iz tega razloga vas vabim na največji in edinstveni interaktivni seminar »ŽIVI SVOJO STRAST!« Skupaj bomo na naraven in spontan način spoznali, kako ponovno za-živeti v ravnovesju, če si to dovolimo. Da bo vse skupaj še bolj unikatno in spontano, pa sem k sodelovanju povabil še nekaj srčnih gostov, hkrati pa se bomo prepustili ritmu akustične glasbe, Domna in Katje. Za na konec pa bomo začutili še močno vibracij gongov Ingrid in Eve.

Kdaj: 24. nov ob 17.00 uri

Kje: Kinodvorana Slovenska Bistrica

Prireditelj: Robert Šket

Vstopnina: 20 EUR

OBVEZNA PRIJAVA! DODATNE INFORMACIJE NA: hello@robertsket.si ali preko Facebook sporočila.

Interaktivni seminar bo od vas zahteval, da se boste premaknili iz cone udobja in se tja nikoli več vrnili. Seminar vas bo namreč vzpodbudil, da boste postali najboljša verzija sebe in uživali življenje skozi dopuščanje, da se stvari zgodijo same od sebe. Da boste v življenje dopustili točno to, kar v tem trenutku potrebujete in uživali v po-polnosti, saj boste ponovno postali zavestni ustvarjalec svojega življenja!

1. VRSTA

25 EUR

NAVADNI SEDEŽ

20 EUR

V primeru prostih mest, je cena brez predhodne prijave na samem dogodku, 25 EUR na osebo.

Kaj lahko pričakujete

N
Seminar bo brez cenzure in interaktivne narave (sodelovanje ne bo obvezno, bo pa zaželeno),
 
N
Dvignili boste vaše zavedanje in samozavest,
 
N
Postali boste srečnejši,
 
N
Postalo vam bo vseeno, kaj si bodo o vas mislili drugi,
 
N
Opustili boste stare vzorce in omejujoča prepričanja,
N
Da po seminarju ne boste več isti in boste doživeli pozitivno spremembo (ne velja za vaše sorodnike, prijatelje in znance, ki ne bodo prisotni),
N
Se zabavali, nasmejali in spostili svoj upor,
N
Spoznali nove prijatelje,
N
Življenje bo naenkrat postalo lepše

POGOJ ZA UDELEŽBO: – Podpisana izjava o fotografiranju in snemanju (se strinjate s pogoji uporabe gradiva) – Lahko tudi na dan seminarja. – 100% pripravljenost po spremembi – Prijava in nakazilo na TTR za obisk delavnice

S klikom na gumb "POTRDI" potrjujem, da sem prebral splošne pogoje poslovanja, politiko zasebnosti in Vorteks, Robert Šket s.p. dajem soglasje za spremljanje moje aktivnosti in zanimanj za izboljšanje uporabniške izkušnje ter soglasje za informiranje o novicah preko e-pošte.

Pin It on Pinterest