Knjiga: Kaj še čakate?!

23,90

Ta knjiga je za vas če:

  • Če ste se pripravljeni premakniti iz cone udobja
  • Opustiti stare navade in prepričanja
  • Dovolj odprti za nove informacije
  • In pripravljeni to znanje uporabiti še v praksi
  • Ter zaživeti življenje tako kot vam je namenjeno
Kategorija:

Opis

Vsi imamo v sebi energijo, ki nas vodi. Naučeni vzorci življenja so to energijo potisnili na stranski tir, zato je čas, da ji ponovno prisluhnemo in zaživimo življenje tako, kot nam je bilo namenjeno.

Moja pot osebne transformacije se je začela že v srednji šoli, ko sem začutil, da sem popolnoma nesrečen in da to ni življenje, ki ga želim živeti do konca življenja. Ker nisem vedel kako naprej mi je na pomoč priskočil moj starejši brat s prvo knjigo za osebnostno rast. Seveda ni bila nič posebnega, prav tako ne vem naslov knjige, vendar je bila dovolj za prvi korak k lastni sreči, da sem vztrajal in postal to, kar sem danes.

Dovolite si postati najboljša verzija sebe!

Sprememba se vedno začne z odločitvijo, da želite postati boljši, kot ste bili včeraj in preprosto dovoliti, da se stvari zgodijo same od sebe. Kljub njeni preprostosti dopuščanja, deluje v neverjetni popolnosti. Zaradi navad in starih prepričanj, da si moramo uspeh pridobiti z garanjem, večina ljudi nikoli ne poskusi oz. si dovoli pristati v tem stanju. Življenje pa v večji meri jemljejo zelo resno, ko je dejansko le igra, vi pa ste glavni igralec svojega življenja. Pretiravanje oz. izsiljevanje sprememb ni nikoli dobra ideja, sploh pa ne rešitev za uspeh in lastno zadovoljstvo. Veliko lažje je, da vzamemo osebno transformacijo čim bolj lahkotno in gremo s tokom, zato so seminarji in delavnice nekaj najboljšega, kar vam lahko ta trenutek ponudim. Na zabaven način se močneje povežete s samim seboj ter podobno mislečimi ljudmi in tako ponovno začutite svojo notranjo moč in nadzor nad življenjem, ki ga živite.

Spoznajte zakon privlačnosti in ga implementirajte v svoje življenje! Za preprostejše in srečnejše življenje – na vseh področjih!

 

Pin It on Pinterest