ROBERT ŠKET

Kaj še čakate?!

Knjiga KAJ ŠE ČAKATE?! v večji meri temelji na že velikokrat slišanem zakonu privlačnosti. Če ste se kdaj vprašali, zakaj se stvari zgodijo, kot se zgodijo, boste v knjigi našli vse odgovore.

 

Govorec in trener dobrega počutja

Robert Šket

Vsi imamo v sebi energijo, ki nas vodi. Naučeni vzorci življenja so to energijo potisnili na stranski tir, zato je čas, da ji ponovno prisluhnemo in zaživimo življenje tako, kot nam je bilo namenjeno.

Skozi knjigo in svoje delavnice bi vam rad predstavil moč uma in vam pomagal najti svojo strast!

{
Pomagajte drugim doseči sanje, pa boste tudi vi dosegli svoje.

~ Les Brown

{
Spremenite svoje misli in spremenite svoj svet.

~ Norman Vincent Peale

{
Svoje sanje si blokirate s tem, ko si dovolite, da vaš strah zraste večji, kot vaša vera.

~ Mary Manin Morrissey

Preberi prvo poglavje knjige

Kaj še čakate?!

Da bo vaša odločitev lažja si preberite prvih nekaj strani knjige in se prepričajte, da je nakup knjige prava izbira za vas!

 

 

Čas je za spremembo!

Knjiga »Kaj še čakate?!« je bila napisana z namenom, da vam pomaga pridobiti znanje, za katero sem sam potreboval kar celo desetletje! Napisana je s srcem, iz mojih lastnih izkušenj in kako sem sam gledal na stvari, ki so se mi zgodile ter na kakšen sem jih razumeval, da sem našel svoje notranje zadovoljstvo ter ponovno prevzel vajeti nad svojim življenjem. Prepričan sem, da vam bo knjiga pomagala, da boste tudi vi sprejeli pomembno odločitev – želeli si boste postati srečni in tudi postali!

Ta knjiga je za vas le:

  • Če ste se pripravljeni premakniti iz cone udobja
  • Opustiti stare navade in prepričanja
  • Dovolj odprti za nove informacije
  • In pripravljeni to znanje uporabiti še v praksi
  • Ter zaživeti življenje tako kot vam je namenjeno

 

S klikom na gumb "POTRDI" potrjujem, da sem prebral splošne pogoje poslovanja, politiko zasebnosti in Vorteks, Robert Šket s.p. dajem soglasje za spremljanje moje aktivnosti in zanimanj za izboljšanje uporabniške izkušnje ter soglasje za informiranje o novicah preko e-pošte.

Pin It on Pinterest