Po večletnem premoru sem v petek, 8. junija v Rogaški Slatini izvedel svoj prvi interaktivni seminar – delavnico, ki je trajala kar 4 ure in bila namenjena predvsem mojim prijateljem in znancem. Seminar je dobil ime kar po mojem novem sloganu: »ŽIVI SVOJO STRAST«.

Ker je bil seminar uvod v moj novi projekt, seminar ni bil nikjer javno objavljen, saj sem bil še sam precej v dvomih, kako bo vse skupaj potekalo. Obiskalo ga je 23 oseb, kar je bilo za začetek, popolno! 🙂

Čeprav sem v preteklosti že izvajal delavnice, še nikoli v takšni obliki kot tokrat. Ničesar ni bilo planirano, zato se je tematika odvijala čisto spontano in naključno. Iz tega razloga sem pred samim seminarjem, bil malo na trnih, saj je bila celotna ideja še precej meglena, predvsem na samem začetku, ko sem razmišljal predvsem z glavo.

Vendar sem imel željo govoriti le še iz srca in ne z uma, zato mi ni preostalo drugega, kot da se prepustim toku neznanega.

Že po nekaj minutah napetosti, je energija postajala vse višja in močnejša in tako je srce prevzelo glavno vlogo, posledično pa so besede kar letele iz ust, in tako je bilo vse do zadnje minute seminarja.

V preteklosti je bila moja glavna tematika le ZAKON PRIVLAČNOSTI, ki ga še danes 100% zagovarjam, vendar pa so predavanja zaradi diaprojekcije in nenehnega ponavljanja iz delavnice na delavnico, zame osebno, začela izgubljati čar.

Z novim in drugačnim pristopom, kot sem ga ubral tokrat, pa so predavanja ponovno dobila smisel!

 

 

Seminar je potekal precej interaktivno, kar pomeni da so udeleženci precej sodelovali. Nekateri bolj, drugi manj, vendar je navdušenje prevladalo na celotno skupino in ni bilo osebe, ki na koncu ne bi bila sodelovala.

Iskre v očeh obiskovalcev  je v meni res vzpodbudilo popolno navdušenje in neizmerno radost. Ko sem jih zagledal, kako udeleženci žarijo od navdušenja, sem vedel, da sem dosegel svoj namen. S preprostim medsebojnim pogovorom in sodelovanjem, novimi tehnikami in sproščanji, smo dosegli nekaj neverjetnega.

Lahko bi celo zatrdil, da v svoji karieri, ki jo že lahko štejem v letih, še nisem dosegel, da bi udeleženci odšli s seminarja s takšnim navdušenjem!

Na začetku sem bil precej v dvomih, kako bodo ljudje sprejeli seminar, ki traja 4 ure.

Po pravici povedano, to ni ravno enostavno, ne za predavatelja kot za udeleženca, vendar smo uspeli! Seveda so bili vmes premori, vendar sedaj vem, da je to definitivno najboljši način, če želimo doseči večjo spremembo.

Če pomislimo, da ima dan 24 ur in polovico od tega poslušamo »sranje« ki nas vsak dan obdaja na vsakem koraku, je to najmanj, kar lahko storimo zase …

Zato že komaj čakam, da bom pripravljen na vikend seminarje, ko bodo popolna transformacija, ne samo za udeležence, ampak tudi zame, vendar naj to še malo počaka, da ideja dozori …

Se pa že veselim novih seminarjev in delavnic! S prvimi javnimi seminarji sem planiral šele v septembru, vendar so se stvari začele tako hitro dogajati, da je velika verjetnost, da se bo kaj zgodilo že v poletnih mesecih. 🙂 Ob tej priložnosti naj povem, da je bil seminar posnet, tako da lahko v kratkem pričakujete tudi videoposnetke.

 

Fotografije: Blaž Lah photography “Potograf”

Pin It on Pinterest

Share This