Po daljšem premoru od predavanja in delavnic se počasi vračam na svojo življenjsko pot poučevanja na področju osebne rasti.

Od festivala Odličnosti je minilo že kar nekaj let. Po izvedbi samega festivala sem ugotovil, da moram nekaj stvari najprej razčistiti sam pri sebi, zato sem se odločil za kratek odmor (ta se je sicer podaljšal vse do danes).

V tem času smo bili primorani društvo zapreti, saj je bila naša organizacijska skupina premajhna, vendar to ne pomeni, da smo s festivalom zaključili… Ta se bo zagotovo še zgodil!

Moj osebni premor mi je prinesel veliko novih spoznanj, s katerimi bom še lažje nadaljeval svojo pot in svoje poslanstvo, ki sem ga začutil že pred leti, vendar nanj še nisem bil pripravljen. Poslušati moramo samega sebe in stvari početi takrat, ko jih resnično začutimo… drugače pride do neusklajenosti, s tem pa posledično do nezadovoljstva.

Česarkoli se v življenju lotimo, se moramo lotiti strastno!

Pogosto se preveč obremenimo, kar pa ne prinaša pozitivnih rezultatov, saj lahko pregorimo ali pa povsem izgubimo voljo do svojega poslanstva. Ko sem začutil, da se moja pot ne more nadaljevati kot bi si želel, je bilo najbolj smiselno, da sem se od vsega tega umaknil, ter si vzel čas izključno zase.

Danes imam o tej isti zgodbi povsem drugačno mnenje… in prav je tako, saj to izraža mojo osebnostno rast. Svoje pretekle zgodbe enostavno ne morem obesiti na klin, saj je to moja strast in bistvo mojega življenja.

Kdaj ste se nazadnje prepustili življenju?

V času mojega premora sem ponovno odkril eno izmed mojih največjih strasti – potovanja! Dovolil sem si, da počnem točno to kar čutim in želim. Osvobajajoče! Tak način življenja pa poleg obilice dobrega počutja prinaša tudi nezaželene stvari v vsakodnevno življenje. S tem sem začel padati nazaj v začarani krog povprečnega človeka, krog kjer sem začel ponovno bolj verjeti drugim, kot pa samemu sebi.

Če nismo dovolj pozorni in za sekundo pozabimo na svojo dobrobit, nas okolica lahko hitro potisne nazaj na stara pota. V stanje nezadovoljstva, nemoči in čustveno nestabilnega človeka.

Na srečo sem hitro spoznal, da se ponovno spreminjam nazaj, občutil sem jezo, postajal sem razdražljiv in nikakor nisem več našel svojega notranjega miru. To spoznanje je v meni vzpodbudilo še nemir in zaskrbljenost… vendar tudi dejstvo, da tako ne gre več naprej!

Stalno moramo delovati zavestno ter se zavedati pomembnosti občutij skozi vsak trenutek življenja.

S tem blogom začenjam svojo novo dogodivščino! Kakšno? To vam bom razkrival postopoma… z zagotovostjo pa sporočam, da se tokrat vračam močnejši, samozavestnejši in modrejši.

Si tudi ti pripravljen-a, da skupaj narediva največjo spremembo v našem življenju?!

Za svojo srečo moramo poskrbeti sami! S podporo podobno mislečih ljudi postanemo močnejši ter skupaj dosežemo svoje cilje.

Vabim vas na duhovno, mentalno in čutno potovanje s katerim boste postali najboljša verzija sebe!

Pin It on Pinterest

Share This