O meni

Potovanja, pristni odnosi in vsakodnevni izzivi so moja strast in vir dobrega počutja!

Že kot otrok sem imel ogromno željo pomagati ljudem – takrat sem sicer verjel, da to lahko počnem samo kot policist! Skozi leta pa sem bil močno vpleten v družinsko podjetje, ki pa mi ni prinašalo popolnega zadovoljstva, zato sem ves čas iskal še dodatne načine, s katerimi bi ugotovil kaj je moja življenjska pot.

V času študija sem začel potovati in v petih letih obiskal 20 držav. Takrat sem spoznal svet in samega sebe! Spoznal sem, da lahko pomagam drugim samo, če sam najdem notranji mir in radost.

Življenje jemljemo preveč resno. Pozabili smo na igrivost, svoje želje in strast! Začnite končno početi to, kar vas veseli!

Verjemi vase!

Prepričan sem, da lahko v življenju dosežemo vse, kar si zamislimo. Se strinjam ni vedno enostavno, vendar če imamo pozitiven odnos je vse skupaj lažje. Nihče pa ni prišel na Zemljo z navodili, zato je normalno, da imamo tu in tam izzive, saj na takšen način rastemo in se razvijamo. Vse kar se zgodi, se itak zgodi z namenom!

  • Pozitivne narave
  • Vztrajen za dosego naših ciljev
  • Pripravljen na vse izzive

S klikom na gumb "POTRDI" potrjujem, da sem prebral splošne pogoje poslovanja, politiko zasebnosti in Vorteks, Robert Šket s.p. dajem soglasje za spremljanje moje aktivnosti in zanimanj za izboljšanje uporabniške izkušnje ter soglasje za informiranje o novicah preko e-pošte.

Pin It on Pinterest