Zadnje čase ugotavljam, da se resnično spreminjam, kar mi je všeč. To pa ne pomeni, da zaradi tega ugajam tudi drugim!

 

Precej prepričan sem, da ne. Ampak pomembno je le moje lastno počutje, saj sem jaz edini, ki bom celo življenje preživel s seboj … Prav srečen sem, da sem se ponovno vrnil na pot predavatelja! V tem resnično uživam, pa sem šele na samem začetku projekta. Ideje pa kar letijo ter prihajajo z vseh strani!

 

Te dni berem svojo novo knjigo od Kyle Cease-a, ki so mi jo poslali iz ameriškega Amazona. »I Hope I Screw This Up« in je naravnost fantastična! 🙂

 

Vedno sem želel biti zabaven, ne samo v privatnem življenju, ampak na odru, saj je to predstavljalo moj največji izziv, kako to doseči. Biti to kar sem, predstaviti še na zabaven in unikaten način. Šele Kyle mi je odprl oči, da je to mogoče. Je moj mentor, vzgled in ko prebiram njegovo knjigo, se človek enostavno mora nasmejati, saj je napisana precej drugače, kot sem navajen od drugih avtorjev. Njegov način mi je resnično všeč! 20 let ukvarjanja s stand up komedijo pač ima svoje prednosti.

 

Prepričan sem, da je vsak lahko zabaven na svoj unikaten način, ampak si v večini primerov tega enostavno ne dovolimo, ker nam je bolj pomembno, kaj si o nas mislijo drugi in se potem enostavno ne upamo odpreti svetu.

 

Edino kar bi se morali vprašati in to ves čas je: “Kaj si o vsem tem mislim JAZ!”

 

Kot sem že pisal v preteklih blogih, sem dolgo časa tudi sam skrival, da prebiram knjige in avdio programe za osebnostno rast. Vendar ko se spreminjamo od znotraj navzven, tega preprosto ni mogoče skriti. Enostavno moramo to neprecenljivo znanje deliti še z ostalimi!

 

Če se je kdo vprašal, kaj je današnja tematika, je v bistvu še ne vem in enostavno verjamem, da bom do konca bloga našel primeren naslov. In že vem! Naj bo današnja tema pristnost, iskrenost, razkritje samega sebe in opustitev starih vzorcev ter zasvojenosti in odstanjevanje naših mask.

 

Kot sem pisal že na začetku, vas skoraj nihče ne bo podpiral pri tem dejanju. Predvsem ker boste podirali vse ideje in pričakovanja, kar so ljudje verjeli o vas. Vsak ima nekakšno predstavo o tem, kdo, kaj ste in kaj predstavljate. In ko začnete poslušati sebe ter se postavite na prvo mesto, bodo vsi tisti, ki so bili pred vašo novo odločitvijo po spremembi na tem mestu, izražali totalno neodobravanje. Ne bodo mogli verjeti, kako ste lahko postali tako sebični, da ste njih postavili šele na drugo mesto. In ja, mi smo sebična bitja in to vsi, saj je to naše naravno stanje. Tudi oni, ki vas obsojajo, se bodo pritoževali ravno iz sebičnosti!

 

Zato bodite močni, verjemite vase, ker kdo bo, če ne vi sami in preprosto si dovolite biti, to kar ste.

 

Majn razmišljajte z glavo in več s srcem. Prepričan sem, da večina tega koraka ne zmore, pa ne zato, ker nimajo dovolj moči, pač pa zato, ker to ni enostavno. Večino časa imate občutek, kot da greste sami proti celemu svetu. Na srečo živimo v času, ko je iz dneva v dan več ljudi, ki se tega zaveda in so začeli delati na sebi, zato jih poiščite in lažje vam bo, če se boste skupaj podpirali

.

Ti si zagotovo ena izmed takšnih oseb, ki ti je pomembno, kako se počutiš in vem, da ZMOREŠ! Drugače ne bi prebirala moj blog, kar me resnično veseli in ti čestitam! Te dni sem prav razmišljal, na kakšen način se povezati še z več takšnimi ljudmi, kot si ti. Zato sem na Facebooku ustvaril novo skupino in želim ustvariti celotno skupnost: »Živi svojo strast.« Z vsako delavnico in promocijo, bom govoril o tej skupnosti, da bomo rastli in postajali večji ter močnejši. Edino na tak način si lahko pomagamo in se podpiramo, da se spoznamo in delujemo kot eno. V resnici smo vsi eno, še posebej če na Zemljo gledamo z Vesolja galaksije daleč.

 

Ko bo skupina postala večja ter se bomo tesneje povezali pa bomo naredili srečanje, da se spoznamo še osebno, če to ne bomo naredili že na samih seminarjih.

 

Sedaj vidim, da sem že toliko napisal, da mi enostavno ne bo uspelo napisati vsega, kar pomeni, da bom o tem še moral nadaljevati kdaj drugič.

 

A ste se morda kdaj vprašali, zakaj nismo to, kar smo v resnici? 24/7?

 

Mislim da je eden izmed mnogo razlogov ta, da se bojimo, kako nas bodo sprejeli drugi, če bi dejansko povedali na glas, kar si mislimo. Ne glede ali so to ljudje, ki jih poznamo ali ne. Pa vas vzpodbujam, da to kljub temu naredite. Morda ne takoj, ampak po korakih, s tempom, ki si ga boste narekovali sami, tako da se boste ob tem še vedno počutili dobro.

 

In pa moj največji nasvet danes … IZOBRAŽUJTE SE, VSAK DAN in DELAJTE NA SEBI!

 

Boste videli, da se boste še isti trenutek počutili bolje, ko boste izrazili sebe na način, kar ste vedno bili in vedno boste.

Pin It on Pinterest

Share This