Vsi vsakodnevno sanjarimo o stvareh, ki bi jih želeli imeti. Partnerja, s katerim bi si lahko ustvarili družino, več prostega časa za razvajanja, več denarja za potovanja…

Vse lepo in prav, vendar pa takoj sledi sledeče vprašanje …

Kaj ste za to pripravljeni storiti? V večini primerov, nič!

Ogromno ljudi za uresničitev svojih sanje ne stori ničesar ali pa še hujše – uporabijo milijon razlogov, zakaj ta uresničitev ni mogoča. Že v samem začetku se onesposobijo za karkoli več.

Kako to vem? Ker sem tudi sam šel skozi podobno situacijo.  Imel sem ogromno želja, ko pa je bilo potrebno za to nekaj narediti, sem našel cel kup razlogov, zakaj tega ni mogoče doseči.

Da lahko danes sledim svojim sanjam in jih tudi živim, je bil prvi razlog, zaradi katerega sem se premaknil iz cone udobja in začel delati na svoji samopodobi. Ljudje, ki imajo močno in pozitivno osebnost, svoje cilje in želje dosegajo dokaj zlahka, saj verjamejo da to lahko dosežejo. Tudi neuspeh ne odvrne od sanj, pač pa s tem dobijo še večji zagon za uresničitev svojega cilja.

Kaj so vaše sanje?

Moj cilj je imeti dober avto, partnerko s katero bi se ujel, obilje, več prostega časa… S tem ne omejujem za vsako ceno, saj sem večino časa v stanju dopuščanja. To pomeni, da še vedno delujem v tej smeri, nisem pa zaradi tega obseden z ženskami ali jim sledim po lokalih. J

Za uspeh je pomembno kako se počutimo, v kakšnem stanju se nahajamo in kako samozavestni smo ter kako močna je naša želja. Dejstvo je, da če si bomo nekaj samo želeli, za uspeh pa ničesar naredili, verjetno uspeha ne bomo dosegli, saj za vsako željo, stoji tudi akcija.

Vesolje vam seveda ob tem ves čas stoji ob strani in vam pomaga, če imate pri tem pravilen odnos, držo in prepričanje v svoj uspeh.

Spremenite svoj odnos do stvari, ki si jih želite ter bodite hvaležni za stvari, ki jih ta trenutek že imate. Berite knjige za osebnostno rast. Družite se z ljudmi, ki so pozitivno naravnani, vas pri tem podpirajo in ne ovirajo. Glejte videoposnetke, ki v vas vzpodbudijo pozitivna občutja in glejte manj filmov, ki so samo vaša pobožna želja.

Doseči svoje sanje ni nikoli enostavno, je pa mogoče! Od tega, koliko časa boste za to potrebovali, je odvisno predvsem od vas in vloženega časa v svoj uspeh. Nekaterim klikne zelo hitro in uspeh dosežejo v nekaj tednih, nekateri rabijo mesece, leta, nekaterim pa ne uspe v celem življenju.

Zakaj ne?

Ker si niso dovolj želeli in niso bili pripravljeni storiti tistega, kar bi jih popeljalo izven cone udobja. Sam si danes ne predstavljam življenja v tem stanju. Izzivi v meni prebudijo strast. To je to, kar rabim in to me naredi živega!

Iz tega razloga sem tako navdušen, da bom ponovno začel izvajati delavnice, ki bodo nekaj totalno drugačnega, novega in navdihujočega! Del vsega tega bo tudi veliko zabave in smeha.

Ne oklevajte ampak razmislite kaj si želite, svojo željo napišite na papir in si ga prilepite na steno. Vsak dan naredite vsaj majhen korak proti vašim sanjam.

Sam verjamem, da se definitivno bolj izplača nameniti nekaj let za dosego svojih sanj, kot pa celo življenje živeti nekaj, kar ni naš največji potencial.

Stopite iz cone udobja in naredite prvi korak prot vašim sanjam … Verjemite, da si boste hvaležni! 😉

Pin It on Pinterest

Share This